Wednesday, October 29, 2008

Despre "scriitori" si "filosofi"

Nu inteleg nici moarta de ce unii oameni se apuca de scris. Chiar nu stiu. Pardon, sa nu fiu inteleasa gresit. Nu inteleg de ce oamenii care se apuca de scris nu scriu nimic original. Se apuca de scris despre diverse subiecte, dar nu spun nimic din ceea ce gandesc ei insisi. Totul este un copy / paste penibil. Maicuta, daca vrei sa scrii, scrie si tu despre ceea ce crezi TU, nu despre ce a scris celalalt. Incearca sa fii original, sa nu furi ideile altora. Chiar esti atat de lipsit /-a de originalitate??? Chiar nu-ti scapara mintea la ceva nou? Ah, Doamne! E plina tara de "scriitori", de mari oameni ai ideilor si cuvintelor.
Ca sa fiu mai explicita... daca scrie unu' despre un subiect... clar il vei regasi in scurt timp pe inca alte sapte bloguri. Manca-v-as sufletul, doar atat puteti? Asta e toata "filosofia" voastra? Asta e tot ce poate creierul vostru, cel pe care il laudati atat?
Ca sa nu mai spun ca m-am saturat de "filosofii lu' peste", care au citit cateva citate din Heidegger si Kant si gata! Sunt cei mai mari ideologi ai generatiei lor. Fratilor!!! O insiruire de neologisme nu va ajuta cu nimic in constructia imaginii proprii! Nu e mai bine ori sa va rezumati la limbajul comun si la bunul simt in a percepe viata, ori sa va lasati de scris? Oricare ar fi alegerea, tot "artisti neintelesi" ramaneti. Acei pierde-vara cu pretentii de "scriitori" si "filosofi".
Cuzubane, aveai dreptate! Abia astept sa bem o "cafelutza" sau un "ceiuc", ca sa imi speli creierul de atata filosofie!!! ;)

5 comments:

Anonymous said...

Chiar ca trebuie. Ne intalnim, luam un "ceiut" sau o "cafeluta" si citim niste niste Chopin, pe muzica celebrului pianist Schopenhauer. Scapi de filozofie instant :D

Anonymous said...

Angela fata, am reusit sa ajung la finalul post-ului tau. Si mai pot sa zic doar LOL pt ce "ti-a fost daruit". Cat despre Dragos, frate ma doare capul, tu vrei sa faci vanzare la cafenele sau vrei sa te stranga in brate femeile. P.S. Stiti de ce saruta un barbat mana femeilor din viata lui ? Pai trebuie sa inceapa si el de undeva saracu'.

Anonymous said...

Va rog sa ma scuzati dar am uitat sa mai spun ceva. Replica lui Dragos la materialul publicat mi-a adus aminte de cateva versuri din opera lui Mihai Svetlov (poezia se numeste Cantec mic) - "N-am fost nici iubitul, N-am fost nici barbatu-i, Pe urmele ei doar am mers" ;) LOL Eu nu-mi doresc asta. Am patit-o odata si eu si mi-a ajuns. Lasa rani adanci. Deci sfatul meu - La oferte "exceptionale", fa si tu "o reducere" si incearca sa le fi Barbat. Si Tu si Ea veti fi fericiti cand peste ani va veti aminti de clipele petrecute impreuna. Iertare, rogu-te sa-mi daruiesti tu cititorule pentru greselile de scriere sau gramaticale, dar tare mi-e lene sa ma intorc sa recitesc si sa corectez.

Angie said...

"Ceiucul" si "cafeluta" se refereau la o discutie mai veche intre mine si Dragosh. Deci era doar pentru cunoscatori si avea un oarece substrat. Cine nu cunoaste discutia, normal ca nu s-a prins despre ce era vorba. Dar, asta era si ideea. Sa fiti curiosi! :D Multumesc pentru comenturi!!

Unknown said...

pai tu nu scrii angie ??